ΚΟΣΜΟΣ

Ρίο 2016: Ο αθλητής που… τρέλανε τους fans του Game of Thrones

Ρίο 2016: Ο αθλητής που… τρέλανε τους fans του Game of Thrones
Ο συνονόματος του πρωταγωνιστή του Game of Thrones που... έβαλε φωτιά στο Twitter (φωτογραφία αρχείου) EPA/FRANCK ROBICHON

Η παρουσία ενός αθλητή στα προκριματικά του άλματος εις ύψος των ανδρών τα ξημερώματα της Κυριακής, ήταν αρκετή να θέσει σε... συναγερμό τους fans του Game of Thrones, που βρίσκονται σε αναμονή της 7ης σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς.

Ο λόγος για τον Αυστραλό Brandon Starc, ο οποίος αν και δεν περιλαμβάνεται στα φαβορί του αθλήματος, γνωρίζει στιγμές μεγάλης δόξας, εξαιτίας της... συνωνυμίας του με έναν εκ των πρωταγωνιστών του game of Thrones.

Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να πάρει «φωτιά» το Twitter με τα σχόλια και τις συγκρίσεις, να δίνουν και να παίρνουν με το χιουμοριστικό στοιχείο να πρωταγωνιστεί.

Αρχικά οι fans της επικής σειράς εξέφρασαν τη... χαρά και την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ο Bran Stark, όπως λέγεται ο πρωταγωνιστής του GOT, ο οποίος δεν μπορεί να περπατήσει εξαιτίας ενός ατυχήματος από την πρώτη κιόλας σεζόν, είναι σε θέση όχι απλά να περπατήσει ξανά, αλλά και να κάνει άλματα!

Κάποιοι άλλοι αναζητούν τον πιστό φίλο του, τον Χόντορ, ενώ άλλοι διέδιδαν ότι... έρχεται ο χειμώνας...

Για την ιστορία ο Αυστραλός άλτης προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος, με άλμα στα 2,29μ και από ότι φαίνεται θα έχει τους περισσότερους υποστηρικτές από τους συναθλητές του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ