Οι Ινδοί πάντρεψαν δύο... βατράχια ως ικεσία για να βρέξει
Ικεσίες στον Θεό της Βροχής κάνουν οι Ινδοί, παντρεύοντας δύο... βατράχους, τη στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει έναν άνευ προηγουμένου καύσωνα.
Ειδικότερα, η καθυστέρηση της εποχής των μουσώνων ώθησε μια ομάδα ανθρώπων στο Βαρανάσι να οργανώσει μια πολυτελή γαμήλια τελετή μεταξύ δύο βατράχων στις αρχές του καλοκαιριού, σύμφωνα με το Independent.
Η τελετή αυτή ήταν μια έκκληση στον Ίντρα, τον Θεό της βροχής και του κεραυνού, να φέρει μια δροσερή βροχή.
Οι συνθήκες καύσωνα επέστρεψαν σε τμήματα της βόρειας Ινδίας αυτή την εβδομάδα μετά από μια μικρή ανάπαυλα, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 45 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές.
ΚΟΣΜΟΣ
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η θέση μας για την επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 δεν έχει αλλάξει
22:00
ΕΛΛΑΔΑ
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (16/12) κλήρωσης
21:53
ΣΠΟΡ
«Άλωσε» την Πόλη ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη με 81-77 επί της Φενέρμπαχτσε
21:51
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Μερτς χαιρετίζει την πρόταση για παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης και μετά το 2035
21:46
ΕΛΛΑΔΑ