Τζίμι Κάρτερ: Κλείνει έναν αιώνα ζωής και το γιορτάζει με αστέρια του Χόλιγουντ και της μουσικής
Ανανεώθηκε:
O Tζίμι Κάρτερ
AP Photo/John BazemoreΜε τη συμμετοχή πολλών αστέρων της μουσικής αλλά και του κινηματογράφου θα γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ.
Ο πρώην πρόεδρος και το Κέντρο Κάρτερ ετοιμάζουν ειδική συναυλία - αφιέρωμα που θα φιλοξενηθει στο Fox Theatre στην Ατλάντα της Τζόρτζια.
Η εκδήλωση «Jimmy Carter 100: A Celebration in Song» διοργανώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου με τραγούδια από τους Chuck Leavell, D-Nice, Drive-By Truckers, Eric Church, GROUPLOVE, Maren Morris, The War And Treaty και τη Χορωδία Δωματίου της Συμφωνικής Ορχήστρας της Ατλάντα.
Θα συμμετάσχουν επίσης οι Σον Πεν, Ντέιλ Μέρφι και τον ράπερ από την Ατλάντα Killer Mike με μουσική σκηνοθετημένη από τον Rickey Minor.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Τζίμι Κάρτερ: Θα λαμβάνει πλέον μόνο ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι του
ΚΟΣΜΟΣ
Στο νοσοκομείο ξανά ο Τζίμι Κάρτερ
ΑΠΟΨΕΙΣ
Ταμείο Ανάκαμψης: Παράταση ή χαμένη ευκαιρία;
08:05
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Μελέτη έδειξε ότι η ηφαιστειακή τέφρα ρίχνει το διοξείδιο του άνθρακα και γονιμοποιεί τους ωκεανούς
07:58
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στη Μαγνησία: Ηλικιωμένη αυτοπυρπολήθηκε στον Αλμυρό μετά τον θάνατο της κόρης της
07:50
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ: Στο υψηλότερο επίπεδο από την αρχή του πολέμου οι τιμές των καυσίμων
07:45
ΕΛΛΑΔΑ