Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην επαρχία της Ταϊβάν - Αισθητός μέχρι την πρωτεύουσα της χώρας
Σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών ταρακούνησε την Πέμπτη (15/8) την κομητεία Γίλαν στο βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊβάν, ενώ άγνωστο παραμένει προς το παρόν εάν έχουν σημειωθεί ζημιές.
Η σεισμική δόνηση ήταν βάθους 9 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το μετεωρολογικό κέντρο, και σημειώθηκε στα ανοικτά των βορειανατολικών ακτών της.
Η κυκλοφορία του μετρό στην Ταϊπέι συνεχίζεται με χαμηλότερες ταχύτητες μετά τον σεισμό, σύμφωνα με τις αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι, η Ταϊβάν κατέγραψε τον μεγαλύτερο σεισμό της τα τελευταία 25 χρόνια τον Απρίλιο, από τον οποίο σκοτώθηκαν 9 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 900.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ταϊβάν - Πάνω από 1.000 μετασεισμοί
CULTURE
Σφοδρή επίθεση Ντέιβιντ Σουίμερ στον Κάνιε Γουέστ: «Δεν πρέπει να του δίνεται βήμα»
09:46
ΕΛΛΑΔΑ
Πετρούπολη: Άρπαξαν κοσμήματα από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρίας
09:35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεδριάζει η επιτροπή Δεοντολογίας για τους «11» - Στο κατώφλι της Βουλής νέα δικογραφία
09:28
ΕΛΛΑΔΑ
Πασχαλινό τραπέζι: Αυξήσεις «φωτιά» - Πού κυμαίνονται οι τιμές στο αρνί, πόσο θα κοστίσει η μαγειρίτσα (vid)
09:19
ΚΟΣΜΟΣ