Ελεύθερος από τους απαγωγείς του ο γιος του Ελ Τσάπο
Σε πόλεμο συμμοριών αποδίδουν οι Αρχές την απαγωγή ενός εκ των γιών του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Ελ Τσάπο, από ενόπλους σε μπαρ εστιατορίου στο Μεξικό.
Ο Χεσούς Γκουσμάν, γιος από τον πρώτο γάμου του Χοακίν Γκουσμάν (Ελ Τσάπο) απήχθη μαζί με άλλους πέντε άνδρες, ενώ βρισκόταν στο παραθαλάσσιο θέρετρο Πουέρτο Βαγιάρτα την Δευτέρα και αφέθηκε ελεύθερος το βράδυ της Παρασκευής.
Μέλος του καρτέλ Σιναλόα, που μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας είπε πως έγιναν σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ελ Τσάπο και των απαγωγέων έως να απελευθερωθεί τελικά ο γιος του.
Η αστυνομία του Μεξικού εκτιμά πως πίσω από την απαγωγή κρύβονται μέλη του καρτέλ Νέα Γενιά του Χαλίσκο, που αποτελεί το αντίπαλο δέος στον Τσάπο και ενισχύεται πολύ τα τελευταία χρόνια.
Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι το νέο αυτό καρτέλ ετοιμάζεται για επίθεση κατά της ομάδας του Ελ Τσάπο εκμεταλλευόμενο το γεγονός ότι ο αρχηγός των αντιπάλων βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.
Αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: Πώς αμοίβονται όσοι εργάζονται
00:30
Νέο γκράφιτι του Banksy στο Λονδίνο
23:57
Η Εσθονία θα αγοράσει από τη Νότια Κορέα πυραυλικά συστήματα αξίας 290 εκατομμυρίων ευρώ
23:48
Ολλανδία: Τουλάχιστον 9 τραυματίες από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος - Συνελήφθη η οδηγός
23:45