Παράνομη η είσοδος Αμερικανών δημοσιογράφων στο Κουρσκ καταγγέλει η Μόσχα
Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι κάλεσε σήμερα Τρίτη (20/8) ανώτερο Αμερικανό διπλωμάτη στον οποίο διαμαρτυρήθηκε για τις «προβοκατόρικες ενέργειες» όπως τις χαρακτηρίζει, των Αμερικανών δημοσιογράφων στην περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας.
Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι είπε στην Αμερικανίδα επιτετραμμένη Στέφανι Χολμς ότι οι δημοσιογράφοι πέρασαν παράνομα στην περιοχή, όπου οι ουκρανικές δυνάμεις πραγματοποίησαν εισβολή πριν δύο εβδομάδες και ότι η Ρωσία σκοπεύει να τους ασκήσει δίωξη.
Ρωσία: Περισσότεροι από 122.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την περιοχή Κουρσκ
Περισσότεροι από 122.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την περιοχή του Κουρσκ από την οποία οι αρχές έχουν δώσει εντολή για εκκενώσεις από τότε που η Ουκρανία πραγματοποίησε μια μεγάλη εισβολή πριν δύο εβδομάδες, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.
Οι ρωσικές δυνάμεις πολεμούν τα ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή Κουρσκ από τις 6 Αυγούστου, όταν χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες διέσχισαν τα δυτικά σύνορα της Ρωσίας προκαλώντας μεγάλη αμηχανία στην ανώτατη στρατιωτική ηγεσία της Ρωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρωσία: Ο Πούτιν στέλνει «ιπτάμενα φρούρια» στο Κουρσκ - Αυτά είναι τα βομβαρδιστικά Tupolev Tu-95
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για πυρηνική τρομοκρατία
11:35
Κόντρα Κεφαλογιάννη - Δούκα για τον τουρισμό στην Αθήνα
11:23
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ: ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
11:19
Γιατί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα κρανία των πτηνών κρύβουν στοιχεία για ζωή των δεινοσαύρων
11:12