Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας από ένοπλη επίθεση σε σχολείο στη Βοσνία
Μέλος των ειδικών δυνάμεων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης (φωτογραφία αρχείου).
AP Photo/Armin DurgutΤουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε γυμνάσιο της πόλης Σάνσκι Μοστ στη δυτική Βοσνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ένας εργάτης άνοιξε πυρ σε αίθουσα συνεδριάσεων των καθηγητών, σκοτώντας τρεις από αυτούς.
Ο ένοπλος δράστης φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Την είδηση επιβεβαίωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, με τον εκπρόσωπο Adnan Beganovic να δηλώνει στο ATV ότι η αστυνομία ενημερώθηκε στις 10:15 ότι υπήρξαν πυροβολισμοί σε σχολείο.
«Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένα άτομο έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Δημοκρατίας της Σέρπσκα», είπε ο Beganovic.
Λέει ότι οι λεπτομέρειες του πυροβολισμού δεν είναι ακόμη γνωστές και ότι υπάρχουν πολλές αστυνομικές ομάδες στο σημείο. «Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της ημέρας», είπε ο Beganovic.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς τραυματίστηκε ο εργαζόμενος και αν προκάλεσε τα τραύματά του στον εαυτό του.
Επείγουσα διακομιδή 9χρονου από τη Γαύδο στα Σφακιά - Έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής φροντίδας
11:16
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2nd Annual Workforce Mobility Summit: The Metaklisis Model
11:06
Πετρέλαιο: Συμφώνησε ο OPEC+ για αύξηση παραγωγής όταν ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ
11:06
«Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Η δύναμη των ανθρώπων πίσω από την καινοτομία της Siemens Healthineers»
11:00