Ελπιδοφόρος: Να προστατευτεί η ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη
O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΤην προστασία της ελληνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη ζήτησε επιτακτικά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, μετά τη βεβήλωση του ορθόδοξου νεκροταφείου του Αγίου Ελευθερίου στην Κοινότητα Ταταούλων, ιστορικού κοιμητηρίου για την ελληνορθόδοξη κοινότητα εδώ και 159 χρόνια.
Η βεβήλωση σημειώθηκε την ημέρα της θείας λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά, στην Τραπεζούντα, με καταστροφές σε μνήματα και σκαμμένους λάκκους, ενώ τα σκυλιά-φύλακες είχαν ναρκωθεί.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής επισήμανε την ανάγκη για θρησκευτική ανοχή και σεβασμό, ενώ κάλεσε τις αρχές να διασφαλίσουν, όπως έχουν καθήκον και υποχρέωση, την τήρηση της ιερότητας όλων των ιερών τόπων.
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30
ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μήνυσε τον υπουργό Άμυνας που τον κατηγορεί για «στάση»
23:58