Τουλάχιστον επτά νεκροί και 23 τραυματίες μετά το νέο ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία
Συντρίμμια μετά από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Yevhen TitovΤουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 23 τραυματίστηκαν μετά τις νέες αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε η Ρωσία τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/9) μεταξύ άλλων και στην στην πόλη Λβιβ της Ουκρανίας.
Πέντε από τους τραυματίες είναι παιδιά, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Μακσίμ Κοζίτσκιι.
Παράλληλα, ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν τον τραυματισμό τουλάχιστον πέντε ανθρώπων στη διάρκεια της νύκτας στο Κριβί Ριχ, στο κέντρο της Ουκρανίας, ανέφερε ο περιφερειακός κυβερνήτης Σεργκίι Λισάκ.
Το νέο αυτό μπαράζ επιθέσεων έρχεται μετά το σφυροκόπημα της Ρωσίας με τουλάχιστον 41 ανθρώπους νεκρούς και άλλους 180 τραυματίες σε πυραυλική επίθεση στην ουκρανική πόλη Πολτάβα την Τρίτη (3/9).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέο ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία μετά το πολύνεκρο χτύπημα στην Πολτάβα
Τέσσερις αγνοούμενοι από το πυραυλικό πλήγμα σε επταώροφη πολυκατοικία στη Χάιφα (pics)
23:28
Κατέρρευσε παλιό σπίτι σε πολυσύχναστο σημείο της Χαλκίδας - Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς (vids)
23:16
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» τίτλου για την «Ένωση» - Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών στο 98'
23:04
Σε τουλάχιστον επτά συνεντεύξεις σήμερα ο Τραμπ συνέχισε τις απειλές κατά του Ιράν
22:52