Να μπει τέλος στην επιδημία της ένοπλης βίας ζητά η Κάμαλα Χάρις
Η υποψήφια για προεδρία των Δημοκρατικών Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις
AP Photo/Steven SenneΗ αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις ζήτησε σήμερα Τετάρτη (4/9) την ανάληψη αποφασιστικής δράσης κατά της βίας που προκαλούν τα όπλα που μπορεί να κατέχει οποιοσδήποτε, λίγες ώρες μετά το περιστατικό με πυροβολισμούς σε αμερικανικό λύκειο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.
«Οφείλουμε να βάλουμε τέλος σε αυτή την επιδημία της βίας από τα όπλα στη χώρα μας, μια για πάντα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το υφιστάμεθα αυτό», δήλωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στην Πολιτεία του Νιού Χάμσαϊρ.
Ο Λευκός Οίκος συλλέγει πληροφορίες για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, δήλωσε κάνοντας λόγο για «παράλογη τραγωδία».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ύποπτος ένας 14χρονος για τους πυροβολισμούς στη Τζόρτζια - Συγκλονίζει μαρτυρία μαθητή
Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Τζόρτζια: Τέσσερις νεκροί και 30 τραυματίες
Δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε εβραϊκή συνοικία στο Λονδίνο
14:25
Ο «Διάβολος Φοράει Prada 2» πάει για εντυπωσιακή πρεμιέρα με 180 εκατ. δολάρια παγκοσμίως
14:20
Φόρο στα αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη θα επιβάλει η Γερμανία από το 2028
14:10
«Κλήρωσε» η φορολοταρία της ΑΑΔΕ - Δείτε αν κερδίσατε 50.000 ευρώ
14:02