Ο ράπερ Sean «Diddy» Combs κατηγορείται για εκβιασμό και μαστροπεία
Ο Sean «Diddy» Combs
Associated Press/ Revolt MediaΟ γνωστός ράπερ και μουσικός παραγωγός Sean «Diddy» Combs, κατηγορείται για εκβιασμό και μαστροπεία, σύμφωνα με το κατηγορητήριου που ανακοινώθηκε σήμερα από το Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης.
Ο μουσικός που κρατείται στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, αναμένεται να βρεθεί ενώπιων του δικαστή, αργότερα σήμερα, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ράπερ, μέσω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, δημιούργησε και διευθύνει μια «εγκληματική επιχείρηση» που επί δεκαετίες εμπλέκεται και προσπάθησε να εμπλακεί σε εγκλήματα, όπως εμπορία ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση, καταναγκαστική εργασία, απαγωγές, εμπρησμό, δωροδοκία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.
Στο κατηγορητήριο αναφέρεται επίσης ότι σε πολλές περιπτώσεις ο Sean «Diddy» Combs, από το 2009 και μετά, «επιτέθηκε σε γυναίκες, μεταξύ άλλων, χτυπώντας, γροθιές, σέρνοντας, πετώντας αντικείμενα και κλωτσώντας τες».
Συνελήφθη χθες Δευτέρα, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μανχάταν από την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας και οδηγήθηκε στην ομοσπονδιακή φυλακή.
Μετέφερε πάνω από τέσσερα κιλά κάνναβης στο Ηράκλειο - Τρεις συλλήψεις και για όπλα
21:39
Βενεζουέλα: Σχεδόν 2.000 οι νεκροί - Παιδί 3 ετών ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 6 ημέρες
21:36
Τραμπ:Το Κογκρέσο να τερματίσει το «δικαίωμα του εδάφους», μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
21:30
Ουκρανία: Τουλάχιστον δύο νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στη Ζαπορίζια
21:23