Η Ρωσία πρέπει να εξαναγκαστεί σε ειρήνη λέει ο Ζελένσκι στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι απευθύνεται στη Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος στα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών
AP Photo/Richard DrewΟ ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε σήμερα Τρίτη (24/9) μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι ο πόλεμος με τη Ρωσία δεν μπορεί να τερματιστεί μόνο μέσω συνομιλιών και ότι η Μόσχα πρέπει να εξαναγκαστεί σε ειρηνευτική συμφωνία.
«Ο Πούτιν έχει παραβιάσει τόσους διεθνείς κανόνες, δεν πρόκειται να σταματήσει μόνος του. Η Ρωσία μπορεί μόνο να εξαναγκαστεί σε ειρήνη και αυτό ακριβώς απαιτείται. Να εξαναγκαστεί η Ρωσία σε ειρήνη, ως η μοναδική επιτιθέμενη σε αυτόν τον πόλεμο και εκείνη που παραβιάζει τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ουκρανίας.
ΕΛΛΑΔΑ
Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με τράκτορα στην Κρήτη: Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος ένας επιβάτης
20:33
ΚΟΣΜΟΣ
Στην αντεπίθεση το Ιράν: «Θα κάνουμε τον εγκληματία επιτιθέμενο να μετανιώσει για τις πράξεις του»
20:24
ΚΟΣΜΟΣ
Ραδιενέργεια 40 χρόνια μετά το Τσερνόμπιλ σε ορισμένα τρόφιμα και εδάφη της Γαλλίας
20:19
ΕΛΛΑΔΑ
Άγιος Δημήτριος: Τραύμα από μαχαίρι και σημάδια πάλης έφερε ο 27χρονος που εντοπίστηκε νεκρός
20:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ