Ο Αμερικανικός στρατός σκότωσε 37 ισλαμιστές σε αεροπορικά πλήγματα στη Συρία
Φωτογραφία αρχείου
ΑΠΕ-ΜΠΕΟ στρατός των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε 37 ισλαμιστές μαχητές σε δύο αεροπορικά πλήγματα που διενήργησε αυτόν τον μήνα στη Συρία.
Πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» και μιας συνδεόμενης με αυτό οργάνωσης που αποκαλείται «Χουράς αλ Ντιν», που έχει έδρα στη Συρία, περιλαμβάνονται στους νεκρούς.
Το μεικτό διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που είναι αρμόδιο για τη Μέση Ανατολή (CENTCOM, «κεντρική διοίκηση») ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως τα πλήγματα πραγματοποιήθηκαν στις 16 και 24 Σεπτεμβρίου, προσθέτοντας πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες μεταξύ των αμάχων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Κύμα αεροπορικών επιδρομών στη Συρία - Νεκροί και τραυματίες φιλοιρανοί μαχητές
ΚΟΣΜΟΣ
Ιαχές πολέμου από το Ιράν: Κάλεσμα Χαμενεί κατά του Ισραήλ - Στέλνει στρατιώτες σε Λίβανο και Συρία
ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμος απειλών από ΗΠΑ και Ιρανούς - Βύθιση πλοίων «υπόσχεται» ο Τραμπ, στον πάγο οι διαπραγματεύσεις
17:59
ΧΡΗΜΑ
Μελέτη ΔΝΤ: Η ΑΑΔΕ πρότυπο εκσυγχρονισμού και ψηφιακού μετασχηματισμού της φορολογικής διοίκησης
17:55
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Βιβή Χαραλαμπογιάννη στο CNN Greece: Μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσουμε τον δείκτη γραφειοκρατίας
17:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κικίλιας: «Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών των εισιτηρίων»
17:41
ΔΙΕΘΝΗ