Κάλεσμα των ηγετών της G7 για αυτοσυγκράτηση στη Μέση Ανατολή
Με δηλωσή τους οι G7 τονίζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και την ανάγκη για παύση των εχθροπαξιών.
«Εμείς, οι ηγέτες της G7, εκφράζουμε βαθιά ανησυχία για την επιδεινούμενη κατάσταση στη Μέση Ανατολή. Κατηγορηματικά επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας για την ασφάλεια του Ισραήλ», τονίζουν.
«Καλούμε όλους τους περιφερειακούς παράγοντες, ενεργήστε υπεύθυνα και με αυτοσυγκράτηση», αναφέρουν στη δήλωσή τους.
Ταυτόχρονα επαναλαμβάνουν την δέσμευσή τους στην ασφάλεια του Ισραήλ, καταδικάζοντας όπως λένε την άμεση στρατιωτική επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, κάτι που «αποτελεί σοβαρή απειλή για την περιφερειακή ενότητα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα αναστολή πτήσεων της British Airways προς το Τελ Αβίβ μέχρι τέλος Οκτωβρίου
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Στη φυλακή και οι έξι εμπλεκόμενοι στην εγκληματική οργάνωση με τις πολεοδομίες
09:43
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανικά drone έπληξαν μουσείο στην Κριμαία - Γιατί οι αρχές μείωσαν τα δρομολόγια των τρένων
09:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα 42 μέλη της Επιτροπής - Η απόφαση Κακλαμάνη
09:38
ΚΟΣΜΟΣ
Νότια Αφρική: Δώδεκα νεκροί σε ένοπλη επίθεση στο Γιοχάνεσμπουργκ - Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες
09:31
ΚΟΣΜΟΣ