Τουλάχιστον 20 νεκροί από την επίθεση ενόπλων σε ανθρακωρυχείο στο Πακιστάν
φωτογραφία αρχείου
AP Photo/Mohammad FarooqΤουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα κατά την επίθεση ενόπλων σε ανθρακωρυχείο της επαρχίας Μπαλουτσιστάν (Βελουχιστάν) στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, ανακοίνωσε η αστυνομία.
«Τις πρώτες πρωινές ώρες, βαριά οπλισμένοι άνδρες εξαπέλυσαν επίθεση σε ορυχείο της εταιρείας Junaid Coal στην περιοχή Ντούκι», ανέφερε ο Χουμαγιούν Χαν, αξιωματικός της αστυνομίας σε αυτήν την περιοχή, η οποία βρίσκεται ανατολικά της πόλης Κουέτα. Μεταξύ άλλων, διευκρίνισε ότι χρησιμοποιήθηκαν ρουκετοβόλα και χειροβομβίδες.
Γιατρός του νοσοκομείου στην περιοχή Ντούκι επιβεβαίωσε τον αριθμό των νεκρών, συμπληρώνοντας ότι διακομίστηκαν επίσης έξι τραυματίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ένας νεκρός και 10 τραυματίες από έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο του Καράτσι
ΚΟΣΜΟΣ
Πακιστάν: Ισχυρή έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο του Καράτσι
ΚΟΣΜΟΣ
«ΥΠΕΣΤΗ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ»: Τι ξέρουμε και τι όχι για την 36ωρη επιχείρηση διάσωσης του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - Η CIA και η εκστρατεία παραπλάνησης
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Κόρινθος: Ελεύθεροι εργολάβος και μηχανικός - Εξιτήριο για τον 10χρονο γιο της 43χρονης που καταπλακώθηκε από τμήμα μπαλκονιού
12:51
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η McLaren F1 007 θεωρείται και είναι μοναδική!
12:38
ΕΛΛΑΔΑ
Χαρδαλιάς για Παιδικό Πανεπιστήμιο: Αποδεικνύει ότι η εκπαίδευση δεν σταματά στο σχολείο
12:33
ΚΟΣΜΟΣ