Την Τρίτη το άτυπο δείπνο Χριστοδουλίδη, Τατάρ και Γκουτέρες
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ
AP Photo/Petros KaradjiasΤην προσεχή Τρίτη (15/10) αναμένεται να πραγματοποιηθεί το άτυπο δείπνο μεταξύ του Ελληνοκύπριου Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου Ερσίν Τατάρ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
«To άτυπο δείπνο θα γίνει εδώ, στην έδρα του ΟΗΕ στις 19.00. Προσπαθούμε να οργανώσουμε τη δημοσιογραφική κάλυψη για τη λήψη φωτογραφιών εκείνη την μέρα» ενημέρωσε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Αντόνιο Γκουτέρες, Φαρχάν Χακ.
Σκοπός είναι οι δύο ηγέτες να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του Κυπριακού και να καταβληθούν προσπάθειες για την επανέναρξη των συνομιλιών και την επίλυση του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το σενάριο της τριμερούς για το Κυπριακό, το παρασκήνιο και η γαλλική στήριξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Πυρά» Λαβρόφ στην Αθήνα: Η Ελλάδα διέκοψε συνεργασία δεκαετιών με τη Ρωσία
11:03
ΕΛΛΑΔΑ
Πρώτος εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
11:02
ΕΛΛΑΔΑ
Τέμπη: Στη Λάρισα η δίκη - Ο Άρειος Πάγος απέρριψε αιτήματα συγγενών για αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της
11:00
ΕΛΛΑΔΑ
Βιολάντα: Πραγματογνώμονες και πάλι στο σημείο της τραγωδίας - «Κλειδί» οι καταθέσεις μαρτύρων
10:49
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ