Έκρηξη στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα τρία άτομα
Μεταφορά τραυματία από αυστραλιανό ασθενοφόρο (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Rob GriffithΣτο νοσοκομείο νοσηλεύονται τρία άτομα μετά από χημική έκρηξη που σημειώθηκε την Τρίτη (15/10) στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, σημαίνοντας συναγερμό στη Αρχές.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ένας εργαζόμενος φέρεται να μετέφερε χημικά όταν ξαφνικά υπήρξε αντίδραση, προκαλώντας αρχικά ένα «σύννεφο ατμών» και έπειτα έκρηξη, σύμφωνα με το The Australian.
Από το συμβάν τρεις άνθρωποι εκτέθηκαν στο σύννεφο αυτό και συγκεκριμένα ο εργαζόμενος που μετέφερε το οξύ και δύο περαστικοί, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.
Εσπευσμένα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δημιούργησαν ζώνη αποκλεισμού και κάλεσαν ειδικό συνεργείο να συνδράμει.
Ένα άτομο φέρει εγκαύματα στα χέρια του και οι άλλοι δύο ελαφρά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Δεν διατρέχει όμως κάποιο κίνδυνο η ζωή τους.
Έως πότε παρατείνεται η ισχύς για χρηματοδοτήσεις στους αγρότες με τις νέες ρυθμίσεις
00:30
«Εφικτή μια συμφωνία με τις ΗΠΑ», δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ πριν από τις νέες συνομιλίες
23:59
Ο Ολυμπιακός πάλεψε αλλά δεν κατάφερε την πρόκριση - Στο 0-0 με τη Λεβερκούζεν
23:50
Πάνω από 200.000 νεκρούς μετρά η Ρωσία στον πόλεμο στην Ουκρανία
23:41