Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στην Τουλούζη: τραυματίστηκε αστυνομικός
Γυναίκα αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο, μέσα σε αστυνομικό τμήμα της Τουλούζης, όπως αναφέρεται από γαλλικά Μέσα ενημέρωσης και το πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Dépêche du Midi ο δράστης, ηλικίας 31 ετών, κατάφερε να μπει στο αστυνομικό τμήμα προσποιούμενος ότι ήθελε να εκφράσει παράπονα.
Αφού εισέβαλε στο εσωτερικό του τμήματος, επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά στο λαιμό την αστυνομικό, πριν τελικά ακινητοποιηθεί και συλληφθεί.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα La Depeche, ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και και επιτέθηκε στην αστυνομικό γιατί, όπως είπε: «αντιπροσωπεύει τη Γαλλία». Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι Αλγερινής καταγωγής.
Αυστηρότερα πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Οι νέες ποινές
05:00
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
Κατάργηση σφραγίδων στα ταξίδια εντός Ευρώπης: Τι αλλάζει με τα βιομετρικά δεδομένα
03:00
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00