Ισραηλινός στρατός: Πάνω από 80 ρουκέτες εκτόξευσε η Χεζμπολάχ σε λίγες ώρες
Μαχητές της Χεζμπολάχ σε στρατιωτική άσκηση με drones στο νότιο Λίβανο
AP Photo/Hassan Ammar, FileΗ Χεζμπολάχ έχει εκτοξεύσει περίπου 80 ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ το Σάββατο (26/10) σύμφωνα με τον απολογισμό των Ισραηλινών δυνάμεων Άμυνας (IDF).
Ο στρατός δήλωσε νωρίτερα ότι κατέρριψε τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο.
Νωρίτερα η φιλοϊρανική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε επίθεση με drones κατά της ισραηλινής αεροπορικής βάσης του Τελ Νοφ νότια του Τελ Αβίβ, την πρώτη επίθεση κατά της στρατιωτικής αυτής εγκατάστασης σε έναν χρόνο πολεμικής κλιμάκωσης ανάμεσα στην Χεζμπολάχ και το Ισραήλ.
Αν και η Χεζμπολάχ ανακοινώνει καθημερινά επιθέσεις της κατά ισραηλινών στρατιωτικών βάσεων, σήμερα ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε «εναέρια επίθεση με drones» κατά της βάσης του Τελ Νοφ. Πρόκειται για την πρώτη ανάληψη ευθύνης αυτούς του είδους σε διάστημα ενός έτους.
Αποτροπιασμός στην Αργαλαστή: Νεκρά πάνω από 10 ζώα από φόλες
12:10
Κατερίνα Μποφίλιου: Από την εγκεφαλική παράλυση, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
12:00
Χρίστος Δήμας: «Στα 2,5 εκατ. ευρώ την ημέρα το κόστος από το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες»
11:50
Συντάξεις, άδεια μητρότητας, επιδόματα: Έρχεται εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:41