Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Η επίθεση στο Ιράν υπήρξε ακριβής και ισχυρή»
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένζαμιν Νετανιάχου
ΑΠΕ ΜΠΕ«Η αεροπορική επίθεση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο κατά στρατιωτικών στόχων στο Ιράν ήταν «ακριβής και ισχυρή» και «πέτυχε όλους τους στόχους», δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
«Η επίθεση υπήρξε ακριβής και ισχυρή, πέτυχε όλους τους στόχους της», ανακοίνωσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός στην πρώτη δημόσια δήλωση για τις ισραηλινές επιδρομές, κατά την διάρκεια τελετής για την πρώτη εβραϊκή επέτειο της επίθεσης της Χαμάς κατά του νοτίου Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023.
«Η επίθεση του Ιράν απέτυχε»
«Το Ιράν επετέθη κατά του Ισραήλ με εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους και εκείνη η επίθεση απέτυχε», είπε αναφερόμενος στην ιρανική επίθεση της 1ης Οκτωβρίου κατά την οποία οι περισσότεροι ιρανικοί πύραυλοι αναχαιτίσθηκαν από την ισραηλινή αντιπυραυλική άμυνα.
«Τότε είχαμε υποσχεθεί ότι θα αντιδρούσαμε με σφοδρότητα και τα ξημερώματα του Σαββάτου τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. Η αεροπορία επετέθη κατά του Ιράν και έπληξε τις ικανότητες του Ιράν στην άμυνα και στην κατασκευή πυραύλων που στρέφονται εναντίον μας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νετανιάχου: Το Ισραήλ δεν υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ - Επιλέγει μόνο τους στόχους του
Ο Νετανιάχου χαιρετίζει την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για τους ομήρους στην Αίγυπτο
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00