Εκλογές ΗΠΑ: Κοινή εμφάνιση Μισέλ Ομπάμα και Κάμαλα Χάρις με βολές κατά Τραμπ
H Μισέλ Ομπάμα με την Κάμαλα Χάρις
AP Photo/Jacquelyn MartinΜε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου οπότε και οι Αμερικανοί θα κληθούν να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο να πλησιάζει και τις δημοσκοπήσεις να προβλέπουν μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στην Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ η υποψήφια των Δημοκρατικών επιστράτευσε ένα ισχυρό χαρτί την Μισέλ Ομπάμα.
Η Μισέλ Ομπάμα τα έβαλε με τον Ντόναλντ Τραμπ σε μια καυστική ομιλία στο Μίσιγκαν το Σάββατο (26/10), ενώ προκάλεσε τους διστακτικούς Αμερικανούς να επιλέξουν την Καμάλα Χάρις για πρόεδρο των ΗΠΑ.
«Με κάθε μέτρο, έχει αποδείξει ότι είναι έτοιμη», είπε η πρώην πρώτη κυρία σε ένα ενθουσιασμένο ακροατήριο στο Καλαμαζού. «Το πραγματικό ερώτημα είναι, ως χώρα, είμαστε έτοιμοι γι' αυτή τη στιγμή;»
«Ελπίζω να με συγχωρήσετε αν είμαι λίγο απογοητευμένη που κάποιοι από εμάς επιλέγουν να αγνοούν την κατάφωρη ανικανότητα του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ζητούν από την Καμάλα να μας θαμπώνει σε κάθε στροφή», είπε η Ομπάμα.
Με τη σειρά της η Χάρις παρέθεσε την τελική της επιχειρηματολογία: δεσμεύτηκε ότι θα είναι ένας πρόεδρος που θα ακούει τον αμερικανικό λαό, σε αντίθεση με τον αντίπαλό της, τον οποίο κατηγόρησε ότι «κοιτάζει συνέχεια στον καθρέφτη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το σχέδιο της Χάρις για να αντισταθμίσει την άνοδο του Τραμπ
Δημοσκόπηση CNNi: Ισοπαλία Τραμπ και Χάρις - «Στην κόψη του ξυραφιού η εκλογική κούρσα»
Μυστήριο των Μάγια: Γιατί έθαβαν τα δόντια τους 26 χιλιόμετρα μακριά από τα σώματα τους
09:13
Ηλεία: Καταδικάστηκε αστυνομικός για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου και του παιδιού τους
09:04
Ουκρανία: Νέα επίθεση με drones σε ρωσικά διυλιστήρια - Παραδοχή Πούτιν για ελλείψεις καυσίμων
09:03
Απολογούνται σήμερα επτά άτομα για την δολοφονία του 15χρονου σε πάρκο της Καλλιθέας
08:54