Ισραήλ: Μεγάλες διαδηλώσεις στο Τελ Αβίβ μετά την αποπομπή του Γκάλαντ
Οι Ισραηλινοί ανάβουν φωτιά κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την απόφαση του Νετανιάχου να αποπέμψει τον υπουργό Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ
AP Photo/Oded BaliltyΠλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στους δρόμους του Τελ Αβίβ μετά την απόφαση του Μπενιαμίν Νετανιάχου να απομακρύνει τον Υπουργό Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ.
Οι διαδηλωτές έχουν σταματήσει την κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους, έχουν ανάψει φωτιές και έχουν στήσει οδοφράγματα.
Όπως αναφέρουν οι Times of Israel, οι διαδηλωτές που ξεπερνούν τους 2.000 έχουν σταματήσει την κυκλοφορία των οχημάτων, έχουν ανάψει φωτιές και έχουν στήσει οδοφράγματα.

Η ισραηλινή αστυνομία προσπαθεί να απωθήσει τους διαδηλωτές
AP Photo/Oded BaliltyAP Photo/Oded BaliltyΟργισμένοι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ,Μπενιαμίν Νετανιάχου απέπεμψε τον υπουργό Άμυνας Γιόαβ Γκάλαντ το βράδυ της Τρίτης (5/11), όπως έκανε γνωστό το πρωθυπουργικό γραφείο. Ο Ισραέλ Κατζ προτάθηκε να τον αντικαταστήσει.
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59