Ανθρωποκυνηγητό στο Λονδίνο ύστερα από πυροβολισμούς - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Βρετανικές αστυνομικές δυνάμεις (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Kin CheungΈνας άνθρωπος σκοτώθηκε και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς στο Λονδίνο την Κυριακή (10/11) με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τη σύλληψη του δράστη.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού το πρωί της Κυριακής.
Αστυνομικοί και νοσοκόμοι βρήκαν έναν άνδρα με τραύματα από πυροβολισμούς, ο οποίος πέθανε επί τόπου.
Μια γυναίκα βρέθηκε επίσης να φέρει τραύματα από πυροβολισμούς στα πόδια της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η αστυνομία δήλωσε ότι η ζωή της δεν απειλείται.
Ένα τρίτο άτομο προσήλθε αργότερα στο νοσοκομείο με τραύματα που πιστεύεται ότι είναι από πυροβολισμούς.
Ο διοικητής Πίτερ Στίβενς δήλωσε: «Ξέρω ότι ο κόσμος θα σοκαριστεί από αυτή την παράλογη πράξη βίας, πολύ περισσότερο ένα κυριακάτικο πρωινό σε μια κατοικημένη περιοχή. Συμμερίζομαι τις ανησυχίες τους και μπορώ να διαβεβαιώσω την τοπική κοινότητα ότι η αντίδραση της αστυνομίας ήταν ταχεία.
«Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την κοινότητα, να βρούμε τι συνέβη εδώ και να οδηγήσουμε τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη», πρόσθεσε.
Η «Οδύσσεια» μόλις κυκλοφόρησε σε audiobook με την ΑΙ φωνή του Μάικλ Κέιν και διχάζει το Χόλιγουντ
21:30
«Ο σεισμός στη Βενεζουέλα ισοδυναμεί με 180 βόμβες Χιροσίμα»: Η εκτίμηση του Ευθύμη Λέκκα
21:22
85 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα: Ο Κάρλο Ροβέλι προειδοποιεί για πυρηνική καταστροφή
21:15
Σύγκρουση τρένων στην Πολωνία: Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από εκτροχιασμό βαγονιών
21:08