Ανθρωποκυνηγητό στο Λονδίνο ύστερα από πυροβολισμούς - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Βρετανικές αστυνομικές δυνάμεις (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Kin CheungΈνας άνθρωπος σκοτώθηκε και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς στο Λονδίνο την Κυριακή (10/11) με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τη σύλληψη του δράστη.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού το πρωί της Κυριακής.
Αστυνομικοί και νοσοκόμοι βρήκαν έναν άνδρα με τραύματα από πυροβολισμούς, ο οποίος πέθανε επί τόπου.
Μια γυναίκα βρέθηκε επίσης να φέρει τραύματα από πυροβολισμούς στα πόδια της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η αστυνομία δήλωσε ότι η ζωή της δεν απειλείται.
Ένα τρίτο άτομο προσήλθε αργότερα στο νοσοκομείο με τραύματα που πιστεύεται ότι είναι από πυροβολισμούς.
Ο διοικητής Πίτερ Στίβενς δήλωσε: «Ξέρω ότι ο κόσμος θα σοκαριστεί από αυτή την παράλογη πράξη βίας, πολύ περισσότερο ένα κυριακάτικο πρωινό σε μια κατοικημένη περιοχή. Συμμερίζομαι τις ανησυχίες τους και μπορώ να διαβεβαιώσω την τοπική κοινότητα ότι η αντίδραση της αστυνομίας ήταν ταχεία.
«Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την κοινότητα, να βρούμε τι συνέβη εδώ και να οδηγήσουμε τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη», πρόσθεσε.
Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονου από την Ομόνοια
20:20
Ο Όμιλος ONEX ιδρύει την ONEX Rolling Stock & Integrated Systems – Στρατηγική συνεργασία με την κορεατική SSRST
20:12
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για επίθεση σε άνδρα από τη σύντροφό του - Του δάγκωσε το αυτί και του έκοψε κομμάτι
20:00
Γερμανία: Το ΝΑΤΟ άρχισε τον στρατηγικό σχεδιασμό για μια αποστολή στην Αρκτική
19:49