Συρία: Το Ισραήλ έπληξε γέφυρες στην επαρχία Χομς
Το Ισραήλ εξαπέλυσε σήμερα Δευτέρα (25/11) νέες αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία Χομς της νοτιοδυτικής Συρίας, καταστρέφοντας γέφυρες στην περιοχή Κουσάιρ, όπως μεταδίδει το συριακό πρακτορείο ειδήσεων (SANA).
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) επιβεβαίωσαν πως εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον περιοχών μέσω των οποίων διακινούνται όπλα που προορίζονται για τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου.
Πριν από λίγες ημέρες, ο εκπρόσωπος των IDF Ντανιέλ Χαγκάρι είπε ότι ο ισραηλινός στρατός έχει κατ’ επανάληψη εντοπίσει ρουκέτες και άλλα όπλα που χρησιμοποιεί η Χεζμπολάχ σε επιθέσεις της εναντίον του Ισραήλ, τα οποία κατασκευάστηκαν στη Συρία. «Θα εξαπολύσουμε επιθέσεις για να εμποδίσουμε κάθε προσπάθεια μεταφοράς όπλων από τη Συρία στη Χεζμπολάχ. Θα πλήξουμε επίσης όλες τις υποδομές στη Συρία που επιβεβαιώνουμε ότι χρησιμοποιούνται στην κατασκευή όπλων για τη Χεζμπολάχ», είχε διαμηνύσει ο Χαγκάρι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
OHE: Πιθανόν οι χειρότεροι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στην Συρία - Τουλάχιστον 79 νεκροί
Ανθρωποειδές ρομπότ επιδεικνύει ταχύτητα και επιδεξιότητα χωρίς να χάνει ποτέ την ισορροπία του
18:09
Ιρανικά μέσα: Διακόπηκαν διπλωματικές επαφές και ανταλλαγή μηνυμάτων με τις ΗΠΑ
18:08
«Θα έκανα το ίδιο ακριβώς»: Τι απαντά ο Χρήστος Μπουκώρος για το ρουσφέτι σε κτηνοτρόφο (vid)
18:01
Artemis II: Μαγεύουν οι πρώτες εικόνες από την αθέατη πλευρά της Σελήνης (pics)
17:54