Τέσσερις νεκροί από την ανατροπή τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα - Αγνοούνται άλλοι 13
Διασωθέντες από την ανατροπή τουριστικού σκάφους στα ανοικτά της Ερυθράς Θάλασσας
Egyptian Press Center via APΤέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί το πρωί της Τρίτης (26/11) από το τουριστικό σκάφος που ανετράπη στα ανοικτά της Ερυθράς Θάλασσας.
Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες αναζήτησης και διάσωσης εννιά αγνοουμένων. Παράλληλα, 31 επιβάτες διασώθηκαν φέροντας ελαφρά τραύματα, χωρίς να χρειαστεί να νοσηλευτούν.
Οι επιζώντες φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στη Μάρσα Αλάμ, όπου οι Αρχές συνεργάζονται με τις πρεσβείες και τα προξενεία για να τους προσφέρουν βοήθεια καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα.
Η βύθιση του σκάφους σημειώθηκε την Δευτέρα (25/11) ενώ στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες. Η αιγυπτιακή Αρχή Λιμένων για την περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας ανέφερε κύματα ύψους 3-4 μέτρων και ταχύτητες ανέμων 34 κόμβων στην περιοχή προχθές, Κυριακή, κάτι που οδήγησε σε απαγόρευση απόπλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αίγυπτος: 17 άνθρωποι αγνοούνται από το ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ερυθρά Θάλασσα
Hellenic Train: Καθυστέρηση άνω των δύο ωρών στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στη σήραγγα Όθρυος
22:51
Καταδίωξη - θρίλερ δύο ανηλίκων που έκλεψαν μοτοσικλέτα στο Περιστέρι (vid)
22:50
Τραυματισμός 23χρονου από μαχαίρι στο Αγρίνιο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
22:37
Θύμα εξαπάτησης 70χρονη στη Θεσσαλονίκη – Μισό εκατομμύριο ευρώ η λεία (vid)
22:24