Κακοκαιρία Bora: Ποια σχολεία της Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη
Ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα, η επιθεώρηση των κτηριακών υποδομών των σχολείων του δήμου Θεσσαλονίκης, για την διαπίσωση ζημιών λόγω της κακοκαιρίας Bora.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα προβλήματα που εντοπίστηκαν -κατά κύριο λόγο- στις αυλές των σχολείων λόγω πτώσης ή επικίνδυνης κλίσης δένδρων καταγράφηκαν και αντιμετωπίστηκαν από εργαζόμενους του δήμου Θεσσαλονίκης.
Με βάση τα νέα δεδομένα, προκύπτει πως αύριο Τρίτη 3/12/2024 είναι δυνατή η λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων πλην του 19ου γυμνασίου και του 15ου & 69ου δημοτικών σχολείων.
Στα συγκεκριμένα σχολεία οι εργασίες αποκατάστασης θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό.
Καθώς τα καιρικά φαινόμενα δεν έχουν υποχωρήσει τελείως, ο δήμος Θεσσαλονίκης καλεί τους διευθυντές που διαπιστώνουν οποιοδήποτε πρόβλημα που δυσχεραίνει τη λειτουργία του σχολείου να ειδοποιήσουν άμεσα ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία «Bora»: Κλειστά τα σχολεία σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Αναλυτικά η λίστα
Ρούμπιο, Μπλερ και Κούσνερ στο «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα - Βάσει του σχεδίου Τραμπ
17:20
Λευκωσία: «Ύστατο χαίρε» στον πρώην πρόεδρο της Κύπρου Γιώργο Βασιλείου (pics)
17:09
Φάμελλος: Η κοινωνία λέει «βρείτε τα για να φύγουν το συντομότερο»
16:58
Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Πληροφορίες για τραυματίες (pics)
16:48