Συριακό Παρατηρητήριο: Πάνω από 100 ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές τη Δευτέρα στη Συρία
Ισραηλινά τεθωρακισμένα οχήματα στη λεγόμενη Γραμμή Άλφα που χωρίζει τα προσαρτημένα από το Ισραήλ Υψίπεδα Γκολάν από τη Συρία
AP Photo/Matias DelacroixΤο Ισραήλ πραγματοποίησε σήμερα περισσότερες από 100 αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η οργάνωση, σύμφωνα με το BBC, σημειώνει ότι το Ισραήλ έχει βάλει στο στόχαστρο στρατιωτικές τοποθεσίες στη Δαμασκό, τη Νταράα, τη Λατάκεια και τη Χάμα - συμπεριλαμβανομένων ερευνητικών κέντρων, όπλων, αποθηκών και αεροδρομίων.
Η οργάνωση ανέφερε ότι «ξεκίνησαν επιδρομές στην υπηρεσία του Συριακού Κέντρου Επιστημονικών Μελετών και Ερευνών στο Μπαρζέχ».
Τα ισραηλινά χτυπήματα στη Συρία έχουν σκοτώσει 416 στρατιώτες το 2024, προσθέτει η οργάνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκρήξεις στη Δαμασκό - Στόχος ελικοδρόμιο και εργαστήριο παραγωγής χημικών όπλων
Συνάντηση Τσιάρα με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας: Στοίχημα η διάσωση της κτηνοτροφίας
17:24
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε λειτουργία το railway.gov.gr – Ζωντανή εικόνα τρένων σε πραγματικό χρόνο
17:23
Ο Κάθετος Διάδρομος «ξεκλειδώνει» ευκαιρίες ανάπτυξης - Οι νέες συμφωνίες της Atlantic SEE LNG Trade
17:18
Φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών δημιούργησαν τοιχογραφία αφιερωμένη στους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής (pics)
17:15