Ιταλός τουρίστας πέθανε στη διάρκεια ταξιδιού από Ανκόνα προς Ηγουμενίτσα
Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSIΤη ζωή του ενώ ταξίδευε από την Ανκόνα προς την Ηγουμενίτσα έχασε ένας Ιταλός οδηγός το Σάββατο (21/12).
Ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και κατέληξε παρά τις προσπάθειες ανάνηψης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, γιατρός ο οποίος επέβαινε στο πλοίο, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, ωστόσο δεν κατάφερε να τον κρατήσει στη ζωή.
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Αδριατική, το πλοίο δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Ανκόνα και συνέχισε το ταξίδι του προς την Ηγουμενίτσα, όπου έφτασε το βράδυ του Σαββάτου.
Η σορός του άνδρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα μεταφερθεί στα Ιωάννινα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, διερευνά την υπόθεση.
SPONSORED
Πιερρακάκης στο France 24: «Η Ευρώπη να δημιουργήσει τη δική της Silicon Valley»
22:50
Le Monde: Ο νέος γαλλικός νόμος επιτρέπει την επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο
22:41
Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν τάνκερ με πάνω από 1 εκατ. βαρέλια ιρανικού πετρελαίου στον Ινδικό Ωκεανό
22:30
Τηλεφωνική επικοινωνία Φον ντερ Λάιεν - Ερντογάν: Στο τραπέζι Κυπριακό και Ιράν
22:21