Ιταλός τουρίστας πέθανε στη διάρκεια ταξιδιού από Ανκόνα προς Ηγουμενίτσα
Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSIΤη ζωή του ενώ ταξίδευε από την Ανκόνα προς την Ηγουμενίτσα έχασε ένας Ιταλός οδηγός το Σάββατο (21/12).
Ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και κατέληξε παρά τις προσπάθειες ανάνηψης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, γιατρός ο οποίος επέβαινε στο πλοίο, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, ωστόσο δεν κατάφερε να τον κρατήσει στη ζωή.
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Αδριατική, το πλοίο δεν μπορούσε να επιστρέψει στην Ανκόνα και συνέχισε το ταξίδι του προς την Ηγουμενίτσα, όπου έφτασε το βράδυ του Σαββάτου.
Η σορός του άνδρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα μεταφερθεί στα Ιωάννινα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, διερευνά την υπόθεση.
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (09 Ιουνίου)
06:30
Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή το Posokanei για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
06:00
Δικαιοσύνη: Τι αλλάζει σε ποινικό μητρώο, αρχεία, δικαστικές αίθουσες από τον ψηφιακό μετασχηματισμό
05:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου
04:00