Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Έκαψε ζωντανή γυναίκα στο μετρό – Συνελήφθη ένας ύποπτος
To μετρό της Νέας Υόρκης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Peter K. Afriyie, FileΈνα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε σε σταθμό μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου ένας άνδρας έβαλε φωτιά στα ρούχα γυναίκας με αναπτήρα και παρακολουθούσε την ώρα που καιγόταν ζωντανή.
Η αστυνομική διευθύντρια Τζέσικα Τις χαρακτήρισε το περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή (22/12) ως «ένα από τα πιο φριχτά εγκλήματα που θα μπορούσε να διαπράξει κάποιος εναντίον ενός άλλου ανθρώπου».
Η γυναίκα βρισκόταν σε στάσιμη αμαξοστοιχία F με προορισμό το Μπρούκλιν, όταν την πλησίασε ένας άνδρας, ο οποίος χρησιμοποίησε αναπτήρα για να ανάψει τα ρούχα της.
Το θύμα πέθανε επί τόπου, είπε η Τις, προσθέτοντας ότι ο ύποπτος συνελήφθη μετά από πληροφορία που δόθηκε στην αστυνομία από μια ομάδα μαθητών λυκείου που ταξίδευε με το μετρό.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία ποκύπτει ότι δεν υπήρξε καμία αλληλεπίδραση πριν από την επίθεση, με την αστυνομία να αναφέρει ότι δεν πιστεύει ότι τα δύο άτομα γνωρίζονταν μεταξύ τους.
Η αστυνομία εξακολουθεί να εργάζεται για την ταυτοποίηση του θύματος και του κινήτρου της επίθεσης.
Συνετρίβη στη Σελήνη πύραυλος της Space X - Έχει το μέγεθος πενταόροφου κτηρίου
10:08
Όμιλος ΑΒΑΞ: Ανάληψη έργου κατασκευής σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 800 ΜW στη Λάρισα
09:58
CNNi: Σχεδόν το 80% των αναχαιτιστικών πυραύλων των ΗΠΑ έχουν εξαντληθεί
09:51
Η πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε το τρίτο της παιδί στην Πορτογαλία
09:41