Οδηγός έπεσε από τρένο εν κινήσει για να αυτοκτονήσει στη Γαλλία
Προβλήματα καταγράφονται στα δρομολόγια των σιδηροδρόμων στη Γαλλία ανήμερα των Χριστουγέννων εξαιτίας της ενέργειας ενός οδηγού που προσπάθησε να αυτοκτονήσει από το τρένο που οδήγησε, όπως έγινε σήμερα γνωστό από μια δικαστική πηγή.
«Οι πρώτες διαπιστώσεις φαίνεται πως οδηγούν στη σκέψη ότι πρόκειται για μια πράξη αυτοκτονίας του οδηγού μιας αμαξοστοιχίας TGV μετά την ανακάλυψη ενός πτώματος», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εισαγγελία της κοινότητας Μελάν στην περιφέρεια του Παρισιού.
Η αυτοκτονία αυτή είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν σημαντικές καθυστερήσεις, οι οποίοι επηρέασαν περισσότερους από 3000 ταξιδιώτες σήμερα, στη γραμμή που συνδέει το Παρίσι με τη νοτιοανατολική Γαλλία.
«Οι αυτόματες διαδικασίες σιδηροδρομικής ασφάλειας εγγυήθηκαν ότι το τρένο σταμάτησε», συμπλήρωσε η εισαγγελία. Μια δικαστική έρευνα ξεκίνησε για την αναζήτηση των αιτίων του θανάτου, διευκρίνισε η ίδια πηγή.
Σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή, ο οδηγός μιας αμαξοστοιχίας πήδηξε ενώ εκείνη κινείτο χθες το βράδυ. Το πτώμα του εντοπίστηκε λίγο αργότερα.
Η SNCF, η κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων της Γαλλίας, δεν επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία, τονίζοντας πως η εσωτερική έρευνα της για το περιστατικό δεν έχει ολοκληρωθεί.
Η εταιρεία σήμερα στον ιστότοπό της τη «σταδιακή επανάληψη της κυκλοφορίας μετά από ένα δυστύχημα». «Ορισμένες καθυστερήσεις αναμένονται», προειδοποίησε εντούτοις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βίντεο με το αυτοκίνητο να χτυπά πολίτες στην αγορά του Μαγδεμβούργου - Η στιγμή της επίθεσης
Γαλλία: Πώς σχολίασαν οι Σοσιαλιστές την νέα κυβέρνηση Μπαϊρού
SPONSORED
Κρήτη: Με σκυμμένο το κεφάλι στον εισαγγελέα ο 37χρονος Παλαιστίνιος - Η ομολογία και τα εκρηκτικά
11:26
Τι είναι το Posokanei - Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
11:23
Live: Εκρήξεις στην Τεχεράνη - Οι Φρουροί της Επανάστασης χτύπησαν πετροχημικό εργοστάσιο στη Χάιφα
11:23
To Παγκόσμιο έρχεται με σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr
11:21