Ρωσία: Αναστολή πτήσεων σε τρία αεροδρόμια
Αεροπλάνο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Charles KrupaΤα ρωσικά αεροδρόμια του Νιζνεκάμσκ, του Ιζέβσκ και του Περμ ανέστειλαν προσωρινά τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις πτήσεων την Κυριακή (5/1) προκειμένου να διεξάγονται με ασφάλεια οι πολιτικές πτήσεις, όπως ανακοίνωσε η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia.
Η υπηρεσία δεν διευκρίνισε τον λόγο για τον οποίο αναστέλλονται οι πτήσεις, αλλά στο παρελθόν τα ρωσικά αεροδρόμια έχουν κλείσει όταν υπάρχει κίνδυνος πληγμάτων από ουκρανικά drones στην περιοχή.
Οι τρεις πόλεις βρίσκονται ανατολικά της Μόσχας.
Υπενθυμίζεται ότι οι ρωσικές Αρχές προχώρησαν το Σάββατο (4/1) σε προσωρινούς περιορισμούς στις πτήσεις στο αεροδρόμιο Πούλκοβο στην Αγία Πετρούπολη.
Οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις πτήσεων είχαν ανασταλεί για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτικών αεροσκαφών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άνοιξαν ξανά τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας: Είχαν κλείσει για λόγους «ασφαλείας»
Έκλεισαν και τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας - Αδιευκρίνιστοι οι λόγοι
Ονδούρα: Νικητής των προεδρικών εκλογών ο υποστηριζόμενος από τον Τραμπ, Νάσρι Ασφούρα
10:41
Hellenic Train: Ενισχύονται τα δρομολόγια του Οδοντωτού από σήμερα λόγω εορτών
10:28
Συντριβή Falcon 50 στην Τουρκία: Χωριό γλίτωσε για 30 δευτερόλεπτα την καταστροφή
10:16
Η πριγκίπισσα Κέιτ και η Σαρλότ ερμηνεύουν ντουέτο στο πιάνο για χριστουγεννιάτικη συναυλία (vid)
10:03