Δυτική Όχθη: Τρεις Ισραηλινοί πολίτες σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν από επίθεση σε λεωφορείο
Τον θάνατο τριών Ισραηλινών πολιτών και τον τραυματισμό άλλων οκτώ προκάλεσαν πυροβολισμοί αγνώστων σε λεωφορείο στην Δυτική Όχθη, με τον στρατό του Ισραήλ να ψάχνει τους δράστες της αιματηρής επίθεσης.
Όπως έγινε γνωστό από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ τρεις Ισραηλινοί σκοτώθηκαν σε επίθεση με πυρά κοντά στο Κντουμίν στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.
Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών δήλωσαν ότι «επιβεβαιώνουν τον θάνατο τριών ανθρώπων, δύο γυναικών εξήντα ετών και ενός άνδρα περίπου 40 ετών». Ο στρατός δήλωσε ότι ένοπλοι «άνοιξαν πυρ κατά λεωφορείου και πολιτικών οχημάτων κοντά στο Αλ-Φουντούκ». Σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και τον στρατό, τραυματίστηκαν επίσης επτά άνθρωποι.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός του ισραηλινού στρατού μετέδωσε ότι στρατιώτες απέκλεισαν όλα τα χωριά της περιοχής αναζητώντας τους υπόπτους, εκτιμώντας ότι έχουν διαφύγει σε κοντινό παλαιστινιακό χωριό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παλαιστίνη: Δύο νεκροί σε συγκρούσεις μεταξύ ενόπλων και αστυνομικών στην Τζενίν
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βουλευτές ζητούσαν επιδοτήσεις για ψηφοφόρους τους - Στο μικροσκόπιο τηλεφωνικά ντοκουμέντα
11:07
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 38χρονου για παραποίηση QR Codes σε θέσεις στάθμευσης
11:02
Καρυστιανού για δίκη Τεμπών: Τη δίκη - παρωδία να την κρατήσουν για τον εαυτό τους
10:59
Η επιστροφή των αγοραστών στις αγορές - Άνοδος 3% στο ΧΑ με ώθηση από τον MSCI
10:56