Άλογο έπεσε πάνω στην κόρη της πριγκίπισσας Άννας - Αποφεύχθηκε σοβαρό ατύχημα
Η κόρη της πριγκίπισσας Άννας, Ζάρα Τίνταλ
Hannah McKay/ APΈνα σοβαρό ατύχημα αποφεύχθηκε για την κόρη της πριγκίπισσας Άννας, Ζάρα Τίνταλ, όταν κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στην Αυστραλία, ένα άλογο παραλίγο να «προσγειωθεί» πάνω της.
Η Τίνταλ και ο σύζυγός της, Μάικ βρισκόταν στην παραλία «Surfers Paradise», με την γαλαζοαίματη να φωτογραφίζεται μπροστά από τρία άλογα με τους αναβάτες τους για την προώθηση των αγώνων «Magic Millions Races», των οποίων είναι πρέσβειρα.
Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ένας από τους αναβάτες έχασε τον έλεγχο του αλόγου του και παραλίγο να την πατήσει. Ωστόσο, τα αντανακλαστικά της Ζάρα την έσωσαν από σοβαρό τραυματισμό, καθώς κατάφερε να ξεφύγει το χτύπημα, σύμφωνα με το GB News.
Υπενθυμίζεται ότι, τον Σεπτέμβριο, η Τίνταλ έπεσε από το άλογό της στο «Burghley Horse Trials» λίγες εβδομάδες αφότου η μητέρα της δέχτηκε κλωτσιά στο κεφάλι από άλογο και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
SPONSORED
Η Πολωνία πρέπει να συμμετέχει στις συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία λεει ο Τουσκ
20:36
Η NASA ανακοίνωσε τους αστροναύτες του Artemis III - Ιταλός ο πρώτος ευρωπαίος της αποστολής
20:28
Ρωσία: Το υπουργείο Ψηφιακής Τεχνολογίας ζητά την άρση της απαγόρευσης του Roblox
20:22
Παλλήνη: Δύο συλλήψεις για ρευματοκλοπή - Ξηλώθηκαν 500 μέτρα καλωδίων
20:14