Θλάση στο χέρι έπαθε ο Πάπας Φραγκίσκος - Έπεσε μέσα στο σπίτι του
Ο πάπας Φραγκίσκος
AP Photo/Andrew MedichiniΘλάση στο χέρι του έπαθε ο Πάπας Φραγκίσκος μετά από πτώση στο σπίτι της Σάντα Μάρτα. Ο ποντίφικας διατήρησε την ατζέντα του σήμερα το πρωί, πραγματοποιώντας τις διάφορες προγραμματισμένες ακροάσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Αγίας Έδρας «σήμερα το πρωί, λόγω πτώσης στο σπίτι της Σάντα Μάρτα, ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη θλάση στο δεξί του αντιβράχιο, χωρίς κατάγματα. Το χέρι ακινητοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους».
Παρέστη σε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις
Όπως έγινε γνωστό από την αρμόδια υπηρεσία τύπου του Βατικανού, ο πάπας Φραγκίσκος παρέστη σε όλες τις συναντήσεις που είχε προγραμματίσει για σήμερα, παρά την θλάση που υπέστη στον δεξιό βραχίονα. Για προληπτικούς λόγους, το μπράτσο του πάπα ακινητοποιήθηκε.
Υπενθυμίζεται ότι στις 6 του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Φραγκίσκος είχε γλιστρήσει -και πάλι στον ξενώνα της Αγίας Μάρθας όπου διαμένει- χτυπώντας σε κομοδίνο. Και στην περίπτωση αυτή, παρά έναν εμφανή μώλωπα στην δεξιά πλευρά του προσώπου, ο ποντίφικας είχε αποφασίσει να μην αλλάξει το πρόγραμμά του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο πάπας Φραγκίσκος γίνεται 88 ετών - Ένας από τους μακροβιότερους ποντίφικες
Ατύχημα για τον πάπα Φραγκίσκο - Υπέστη αιμάτωμα στο πρόσωπο
Mr Nobody Against Putin: Ο Ρώσος δάσκαλος που αψήφησε τον Πούτιν και κέρδισε Όσκαρ
08:29
Σταθερά υψηλές οι τιμές του πετρελαίου - Πάνω από τα 100 δολάρια αμερικανικό αργό και brent
08:19
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο - Χαμηλές ταχύτητες σε παραλιακή και Αττική Οδό
08:15
Τράπεζες: Στοχεύουν σε ακόμα υψηλότερα έσοδα από προμήθειες – Τι προβλέπουν τα business plan
08:10