Ένοπλος πολίτης πυροβόλησε και σκότωσε τον 19χρονο Παλαιστίνιο δράστη της επίθεσης στο Τελ Αβίβ
Ανανεώθηκε:
Ο 19χρονος Παλαιστίνιος δράστης της επίθεσης στο Τελ Αβίβ
AP Photo/Oded BaliltyΈνας 19χρονος Παλαιστίνιος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε το Σάββατο (18/1) στο Τελ Αβίβ. Τον δράστη πυροβόλησε και σκότωσε ένας Ισραηλινός πολίτης που βρισκόταν στο σημείο.
Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που αποτυπώνει τη σκηνή του πυροβολισμού κατά του 19χρονου.
Νωρίτερα, όπως μετέδωσε το Times of Israel, ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 30χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι ισραηλινές Αρχές ερευνούν το περιστατικό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, ή για εγκληματική ενέργεια.

Η σορός του δράστη της επίθεσης στο Τελ Αβίβ
AP Photo/Oded BaliltyΤο περιστατικό αυτό έρχεται λίγες μόλις ώρες προτού τεθεί σε ισχύ η εκεχειρία που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στη Χαμάς και το Ισραήλ. Οι εχθροπραξίες συνεχίζονται από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επίτευξη συμφωνίας, με τον ισραηλινό στρατό να ανακοινώνει το Σάββατο (18/1) ότι το προηγούμενο 24ωρο έπληξε 50 «στόχους» στη Λωρίδα της Γάζας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αιματηρή επίθεση στο Τελ Αβίβ: Δύο σοβαρά τραυματίες - Νεκρός ο ένοπλος δράστης
SPONSORED
Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Νέα Υόρκη: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες
07:15
Τα διλήμματα Μητσοτάκη, η τρίτη θητεία», οι κόκκινες γραμμές και οι δελφίνοι
07:05
Καιρός: Βροχές στην ηπειρωτική Ελλάδα, αφρικανική σκόνη σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16 Μαΐου)
06:30