Ρωσία: Ελεύθερος Αμερικανός που κρατείτο για μικροποσότητα μαριχουάνας – Ένδειξη καλής θέλησης
Ο Κέιλομπ Γουέιν Μπάιερς στη ρωσική φυλακή
(Moscow City Court Press Service via AP)Ελεύθερος αφέθη την Δευτέρα (17/2) ένας Αμερικανός πολίτης που κρατείτο για κατοχή μικρής ποσότητας μαριχουάνα στη Ρωσία, μια κίνηση καλής θέλησης από πλευράς της Μόσχας ενόψει των συνομιλιών αξιωματούχων των δύο κρατών στη Σαουδική Αραβία.
Την είδηση μετέδωσε πρώτη η αμερικανική εφημερίδα New York Times.
Ο Κέιλομπ Μπάιερς Γουέιν, 28 ετών, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Βνούκαβα κατά τη διάρκεια ελέγχου αποσκευών την 7η Φεβρουαρίου, καθώς υπάλληλοι της υπηρεσίας τελωνείων εντόπισαν μαρμελάδα που περιείχε κάνναβη στα προσωπικά του αντικείμενα.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε σε δημοσιογράφους πως οι συνομιλίες που θα γίνουν σήμερα στη Σαουδική Αραβία ανάμεσα σε αξιωματούχους της Ρωσίας και των ΗΠΑ αφορούν την αποκατάσταση των σχέσεων και «ορισμένα γεγονότα μπορούν να ιδωθούν σε αυτό το πλαίσιο», κατά το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Η Ρωσία απειλεί τώρα όλη την Ευρώπη», δηλώνει η πρωθυπουργός της Δανίας
Ο «θεατής» Ζελένσκι και οι συνομιλίες ΗΠΑ, Ρωσίας διά μέσου Ευρώπης - Το αμυντικό πακέτο στο τραπέζι
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μια βροχή δεν θα μας σώσει
07:41
Οι εκτοξευτές πυραύλων PULS και το στρατηγικό άλμα των ελληνικών δυνατοτήτων
07:32
Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία Byron (vids)
07:30
Ανδρουλάκης για Τσίπρα: Μπορεί να δημιουργήσει μια ανακατωσούρα
07:23