Σε πολύωρη συνεδρίαση ο Νίκος Αναστασιάδης ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για το Κυπριακό
Σε πολύωρη συνεδρίαση, η οποία ολοκληρώθηκε αργά απόψε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης έδωσε –όπως δήλωσε– στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων «σαφέστατη εικόνα» για την ως τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.
Σε ερώτηση αν έχει καθησυχάσει τα κόμματα, είπε ότι «δεν είναι από μένα που εξαρτάται αν θα καθησυχάσουν ή όχι. Έδωσα μια σαφέστατη εικόνα για το πού βρισκόμαστε και συνεπώς, εναπόκειται στην καλοπιστία του καθενός».
Επίσης, είπε ότι δεν αισθάνεται πιέσεις ενόψει της συνάντησης με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ και τον Μουσταφά Ακιντζί (Mustafa Akıncı), στις 25 Σεπτεμβρίου.
Ο γ.γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωσε ότι «ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει υπερβεί τις κόκκινες γραμμές. Αχρείαστη η ένταση μεταξύ μας. Είναι εξαιρετικά δύσκολο η επίτευξη λύσης εντός του 2016».
SPONSORED
Tο Ριάντ καταδικάζει το πλήγμα κοντά σε πυρηνικό σταθμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
23:33
Συναγερμός σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ: Συγκρούστηκαν δύο αεροσκάφη την ώρα επίδειξης
23:22
L’Oréal: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα
23:20
H Κούβα προετοιμάζεται για «εισβολή» καθώς οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την ένταση
23:10