Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε άτομα με ελληνικές σημαίες στη Θεσσαλονίκη
Επεiσόδια στη συγκέντρωση στα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη.
EurokinissiΚουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που κρατούσαν ελληνικές σημαίες στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της πολυπληθούς συγκέντρωσης για το δυστύχημα των Τεμπών.
Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ η πορεία για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών βρισκόταν σε εξέλιξη.
Οι επιτιθένοι όπως αναφέρει το thestival.gr βγήκαν από το μπλοκ τους και άρχισαν να χτυπούν με καδρόνια και κράνη άτομα που κάθονταν στα παρτέρια του ΟΣΕ και κρατούσαν ελληνικές σημαίες.
Υπενθυμίζεται πως τα επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, έξω από τον ΟΣΕ, κατά τη διάρκεια της πορείας για τα Τέμπη, όταν κουκουλοφόροι βγήκαν μέσα από το πλήθος και πέταξαν μολότοφ, πέτρες και βεγγαλικά προς τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.
Ακολούθησε κυνηγητό της αστυνομίας με τους κουκουλοφόρους στους γύρω δρόμους από τον σιδηροδρομικό σταθμό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα ξένα ΜΜΕ για το συλλαλητήριο των Τεμπών: «Λαοθάλασσα στη μνήμη των θυμάτων»
Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη στην πορεία για τα Τέμπη - Μολότοφ και χημικά
«Αντίστροφη μέτρηση» για τα voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς - Ποια η προθεσμία
01:00
«Ergani app»: Πώς μπορούν να κάνουν πρόσληψη μέσω κινητού οι εργοδότες
00:30
Η Νέα Ζηλανδία έχει πλέον μια νέα επίσημη γλώσσα… τα Αγγλικά - Οι πρώτες αντιδράσεις
23:59
Αρτοποιός: Τρία τα ενεργά μέτωπα - Ολονύκτια επαγρύπνηση για τα «καντηλάκια» και αναζωπυρώσεις
23:49