«Δεν βλέπω τον πρόεδρο να αμφιταλαντεύεται για τους δασμούς» - Τι είπε ο σύμβουλος Εμπορίου των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντα Τραμπ
AP Photo/Evan VucciΟ σύμβουλος Εμπορίου του Λευκού Οίκου Πίτερ Ναβάρο δήλωσε σήμερα ότι οι επιπτώσεις από τους δασμούς του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις τιμές καταναλωτή εντός των ΗΠΑ θα είναι “μικρές και δευτερεύουσες” με δεδομένη τη συνύπαρξη σχεδίων απελευθέρωσης της βιομηχανίας, περιορισμού της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και επέκτασης της παραγωγής ενέργειας.
«Δεν βλέπω τον πρόεδρο να αμφιταλαντεύεται για τον οποιονδήποτε δασμό, επειδή γνωρίζει ότι για να φτάσουμε σε έναν κόσμο, στον οποίο, η Αμερική θα είναι δυνατή και ευημερούσα, με τους πραγματικούς μισθούς ν’ αυξάνονται, αλλά και να υπάρχουν δουλειές, αυτός είναι ο δρόμος που ο ίδιος έχει επιλέξει», δήλωσε ο Ναβάρο σε μία συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.
Στο «μικροσκόπιο» εμπειρογνομώνων τα ντοκουμέντα της Καισαριανής: Στη Γάνδη στελέχη του ΥΠΠΟ - Ερευνάται αν υπάρχει κι άλλο υλικό
09:13
Το νέο 7GT είναι το Gran Turismo της Zeekr
09:08
Πυροβολισμοί σε αγώνα χόκεϊ στις ΗΠΑ - Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση (vids)
09:04
Βιολάντα: Στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου - Ανοίγει η βεντάλια των ευθυνών, πιθανά νέα εντάλματα
09:00