Επιτέλους το παραδέχτηκε ο Τραμπ: Ο Ομπάμα γεννήθηκε στις ΗΠΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε επιτέλους αυτό που όλοι γνωρίζουμε: ότι ο Μπαράκ Ομπάμα γεννήθηκε στις ΗΠΑ, βάζοντας τέλος σε μια αντιπαράθεση που είχε αναδειχθεί σε βασική προτεραιότητα της συντηρητικής παράταξης των ΗΠΑ.
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων μέχρι τώρα αρνείτο να αναγνωρίσει ότι ο Ομπάμα έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, αναμοχλεύοντας μια παλιά θεωρία συνομωσίας, σύμφωνα με την οποία ο Ομπάμα δεν είναι κανονικός Αμερικανός -προϋπόθεση για να γίνει κάποιος Πρόεδρος των ΗΠΑ- καθώς δεν έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ αλλά στην Κένυα.
Νωρίτερα την Παρασκευή, ο πρόεδρος Ομπάμα αναφέρθηκε με χιούμορ από το Οβάλ Γραφείο στις υπεκφυγές του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τον τόπο γέννησής του.
Ήμουν πάντα πολύ σίγουρος για τον τόπο που γεννήθηκα, όπως η πλειονότητα των ανθρώπων, άλλωστε. Ένιωσα σοκ καθώς ένα τέτοιο ερώτημα ετέθη τη στιγμή που έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε [...] Θα μου άρεσε η προεκλογική εκστρατεία να έχει στο επίκεντρό της σοβαρότερα θέματα από το συγκεκριμένο.
Tο Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο παρά την εκεχειρία με το Ιράν – Πάνω απο 100 πλήγματα σε 10 λεπτά
17:16
Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ στον Λίβανο: Δεκάδες νεκροί - Παιδιά εγκλωβισμένα στα συντρίμμια (pics&vids)
17:15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CNN GREECE : «Δεν είναι το τέλος του κόσμου», «δεν ζούμε στο Μεσαίωνα»: Τι λένε έφηβοι και γονείς για το μπλόκο στα social media
17:10
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας - Σε πλήρη λειτουργία ο αναβαθμισμένος άξονας (pics)
17:02