Ισραέλ Κατς για Γάζα: Δεν θα σταματήσουμε τον πόλεμο αν δεν επιστρέψουν όλοι οι όμηροι
Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς
ΑΠΕ ΜΠΕΟ ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς διεμήνυσε σήμερα πως οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του θα συνεχίσουν να μάχονται στη Λωρίδα της Γάζας ωσότου «να έχουν επιστρέψει όλοι οι όμηροι στα σπίτια τους», μερικές ώρες μετά τους μαζικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς με πάνω από 330 νεκρούς στον παλαιστινιακό θύλακο υπό πολιορκία.
«Δεν θα σταματήσουμε να μαχόμαστε παρά μόνο όταν όλοι οι όμηροι έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους και όταν έχουν επιτευχθεί όλοι οι στόχοι του πολέμου», ανέφερε ο κ. Κατς σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.
Ανάμεσα στους στόχους του πολέμου που έχει ορίσει η κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι —πέρα από την επιστροφή όλων των ομήρων, ζωντανών ή νεκρών— η εξάλειψη της Χαμάς ως στρατιωτικής και πολιτικής δύναμης στη Λωρίδα της Γάζας.
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
14:56
Πετράλωνα: Πέντε προσαγωγές για την κατάρρευση της πολυκατοικίας - Αναζητούν μηχανικό και εργολάβο
14:51
Δήμος Αθηναίων για κατάρρευση κτηρίου στα Πετράλωνα: «Θα βοηθήσουμε τους ενοίκους αν ζητηθεί»
14:50
Δίκη 3χρονου Άγγελου: Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στη μητέρα και τον 44χρονο
14:47