Χίθροου: Άναψαν τα πρώτα φώτα στον τερματικό σταθμό 4 μετά από ώρες μπλακ άουτ
Άδειες θέσεις και ταμπλό με ακυρωμένες πτήσεις, καθώς το αεροδρόμιο Χίθροου έκλεισε την Παρασκευή (21/03) μετά από πυρκαγιά σε ηλεκτρικό υποσταθμό
AP Photo/Kin CheungΛίγο μετά τις 5 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής, τα φώτα στο εσωτερικό του κεντρικού κτηρίου του τερματικού σταθμού 4 του Χίθροου άναψαν για πρώτη φορά μετά από περισσότερες από 12 ώρες, σύμφωνα με το Associated Press. Μάλιστα, άρχισαν να λειτουργούν και πάλι οι ανελκυστήρες στο πάρκινγκ του τερματικού σταθμού.
Αυτό συνέβη αφότου η βρετανική εταιρεία κοινής ωφελείας National Grid ενημέρωσε πως αποκατέστησε προσωρινά την ηλεκτροδότηση σε «τμήματα του Χίθροου», αλλά το αεροδρόμιο είπε ότι δεν είναι σαφές πότε θα αποκατασταθεί αξιόπιστα η παροχή του και εξακολουθεί να προτρέπει τους επιβάτες να μην έρχονται.
Η διοίκηση του αεροδρομίου Χίθροου προειδοποιεί για ημέρες διαταραχών, καθώς περισσότερες από 1.350 πτήσεις επηρεάζονται μόνο σήμερα.
Η «ενεργειακή εκεχειρία» μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ρίχνει τις τιμές του πετρελαίου
10:20
Πόρισμα για τα σχολεία Γκράβα: Δεν υπάρχει καμία διαρροή φυσικού αερίου
10:12
Κρίση στις παμπ της Βρετανίας: Πάνω από 300 έβαλαν λουκέτο μέσα σε εννέα μήνες
10:06
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης - Γλίστρησε από τις σκάλες του σπιτιού του
10:05