Ρουκέτες στο Ισραήλ από τον Λίβανο - Προειδοποιεί τη λιβανική κυβέρνηση ο υπουργός Άμυνας
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως εκτοξεύτηκαν δυο «βλήματα» από το έδαφος του Λιβάνου εναντίον του Ισραήλ, ένα από τα οποία αναχαιτίστηκε, ενώ το δεύτερο κατέπεσε στη λιβανική επικράτεια.
Αφού ενεργοποιήθηκαν «σειρήνες συναγερμού» της αεράμυνας, «εντοπίστηκαν δυο βλήματα» που εκτοξεύτηκαν «από τον Λίβανο», κατόπιν «το ένα αναχαιτίστηκε, το δεύτερο κατέπεσε στον Λίβανο».
Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς προειδοποίησε πως «αν δεν υπάρχει ηρεμία στις κοινότητες της Γαλιλαίας, δεν θα υπάρχει ούτε στη Βηρυτό», συμπληρώνοντας πως «θα εγγυηθούμε την ασφάλεια των κατοίκων της Γαλιλαίας και θα ενεργήσουμε σθεναρά εναντίον οποιασδήποτε απειλής», επιρρίπτοντας την ευθύνη «για οποιαδήποτε επίθεση» στην «κυβέρνηση του Λιβάνου».
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
14:56
Πετράλωνα: Πέντε προσαγωγές για την κατάρρευση της πολυκατοικίας - Αναζητούν μηχανικό και εργολάβο
14:51
Δήμος Αθηναίων για κατάρρευση κτηρίου στα Πετράλωνα: «Θα βοηθήσουμε τους ενοίκους αν ζητηθεί»
14:50
Δίκη 3χρονου Άγγελου: Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στη μητέρα και τον 44χρονο
14:47