ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Αγόρασε οκτώ iPhone 7 για τον σκύλο του

Κίνα: Αγόρασε οκτώ iPhone 7 για τον σκύλο του
Weibo

Ο γιος του πιο πλούσιου άνδρα της Κίνας, αγόρασε για τον σκύλο οκτώ νέα iPhone 7 Plus, δείχνοντας πως τα χρήματα έχουν για αυτόν μηδαμινή αξία.

Ο Κόκο είναι ένας σκύλος που ζει μέσα στα πλούτη και τα υλικά αγαθά αν και δεν ξέρουμε κατά πόσο του είναι χρήσιμο ένα κινητό τηλέφωνο -πόσο μάλλον οκτώ- που η κάθε συσκευή αξίζει κάτι παραπάνω από τον μηνιαίο μισθό του προέδρου της Κίνας που ανέρχεται στα 845 ευρώ.

Untitled

Πηγή: Weibo

Τα πλούσια δώρα προς το Μαλαμούτ Αλάσκας είναι συχνά καθώς έχει ήδη δύο Apple watches, τα οποία και αγοράστηκαν με τα λεφτά του επιχειρηματία Γουάνγκ Γιανλίν (Wang Jianlin), τα οποία ο έφηβος γιος του ξοδεύει με μεγάλη ευκολία.

o APPLE 570

Πηγή: Weibo

Γενικά, ο Κόκο έχει μια καλή ζωή. Είναι αρκετά κοινωνικός, διοργανώνει πάρτι για τους φίλους του με τους οποίους και «επικοινωνεί;» μέσω του Weibo –το αντίστοιχο Facebook της Κίνας- όπου και έχει 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους.

4356dce357e00241671c9c61d0d36659

Πηγή: Weibo

Στο μεταξύ, κάτω από τη φωτογραφία με τα iPhones η λεζάντα γράφει: «Δεν είμαι σίγουρος τι δημοσιεύουν οι άνθρωποι! Εγώ δεν κάνω επίδειξη σε τίποτα. Αναγκάστηκα να τα πάρω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ