Δομινικανή Δημοκρατία: Στους 98 οι νεκροί από την κατάρρευση οροφής νυχτερινού κέντρου
Σωστικά συνεργεία ψάχνουν για επιζώντες μέσα στα συντρίμμια του νυχτερινού κέντρου.
AP PhotoΤουλάχιστον 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εκατόν πενήντα και πλέον τραυματίστηκαν τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, όταν κατέρρευσε η οροφή νυχτερινού κέντρου στο Σάντο Ντομίνγκο, του Jet Set, εν μέσω συναυλίας, σύμφωνα με νεότερο επίσημο απολογισμό των θυμάτων που δημοσιοποιήθηκε από τις αρχές χθες Τετάρτη τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα· στις 07:00 σήμερα ώρα Ελλάδας).
Ο ακόμη «προκαταρκτικός» αριθμός των νεκρών «ανέρχεται σε 98», δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης ο Χουάν Μανουέλ Μέντες, διευθυντής του κέντρου επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων της Δομινικανής Δημοκρατίας.
Ο αξιωματούχος διευκρίνισε πως ο επόμενος απολογισμός των θυμάτων δεν θα ανακοινωθεί πριν από τις 05:00 (16:00 ώρα Ελλάδας).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στον Άγιο Δομίνικο: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από κατάρρευση οροφής κλαμπ
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
01:00
Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
00:30