Συνάντηση Πούτιν - Γουίτκοφ σήμερα για τη «διευθέτηση» του πολέμου στην Ουκρανία
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν
Vyacheslav Prokofyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via APΜε τον Στιβ Γουίτκοφ, ειδικό απεσταλμένο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί σήμερα Παρασκευή (11/4) ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν για να συζητήσουν για τη «διευθέτηση» του πολέμου στην Ουκρανία, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν αναμένεται να προκύψουν σημαντικές διπλωματικές εξελίξεις.
«Ο Πούτιν θα τον ακούσει. Η συζήτηση θα συνεχιστεί για διάφορες πτυχές της ουκρανικής διευθέτησης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.
Ο Πεσκόφ τόνισε επίσης ότι οι δυο άνδρες ενδέχεται επίσης να συζητήσουν μια μελλοντική συνάντηση των Πούτιν και Τραμπ.
Ο Στιβ Γουίτκοφ συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον Κίριλ Ντμίτριεφ, τον ειδικό απεσταλμένο του Πούτιν για τις επενδύσεις και την οικονομική συνεργασία στην Αγία Πετρούπολη.
Η επίσκεψη Γουίτκοφ έρχεται εν μέσω της συνεχιζόμενης ρωσοαμερικανικής προσέγ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παραιτήθηκε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ουκρανία
SPONSORED
Τροχαίο με βαν που μετέφερε μετανάστες στον Έβρο – Επτά άτομα στο νοσοκομείο
09:07
Πώς θα κάνετε ανακαίνιση χωρίς μετρητά - Αποπληρωμή σε δόσεις μέσα από το λογαριασμό ρεύματος
09:00
Ανησυχία από την αύξηση των περιστατικών αυτοτραυματισμού - Σχεδόν 500 νέοι έχουν λάβει υποστήριξη
08:48
Οι Iron Maiden στην Αθήνα: Τι ώρα βγαίνουν στη σκηνή, τι απαγορεύεται και όσα πρέπει να ξέρετε
08:46