Nετανιάχου: Ο Μακρόν κάνει σοβαρό λάθος προωθώντας την ιδέα ενός παλαιστινιακού κράτους
O Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
AP PhotoΓια «σοβαρό λάθος» του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν όσον αφορά την ιδέα ενός παλαιστινιακού κράτους, έκανε λόγο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
«Ο πρόεδρος Μακρόν κάνει ένα σοβαρό λάθος με το να συνεχίζει να προωθεί την ιδέα ενός παλαιστινιακού κράτους στο κέντρο της γης μας, ένα κράτος του οποίου η μόνη προσδοκία είναι η καταστροφή του Ισραήλ», έγραψε ο Νετανιάχου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X, αντιδρώντας στις πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού του γαλλικού κράτους.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε ότι η χώρα του θα μπορούσε να αναγνωρίσει ένα παλαιστινιακό κράτος «τον Ιούνιο», με την ευκαιρία της διάσκεψης στην οποία θα συμπροεδρεύσει μαζί με τη Σαουδική Αραβία, στη Νέα Υόρκη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Eπίθεση κατά του Μακρόν από τον γιο του Μπ. Νετανιάχου για τη δήλωση περί παλαιστινιακού κράτους
SPONSORED
Ψηφιακός μετασχηματισμός Δικαιοσύνης – Τι αλλάζει σε ποινικό μητρώο, αρχεία και δικαστικές αίθουσες
09:36
«Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης»: Τι «έβγαλε» η δημόσια διαβούλευση για εκλογικό νόμο και «ΕΝΦΙΑ»
09:36
Hotel news: Τα πιο hot ξενοδοχειακά νέα έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας για τη σεζόν
09:30
Τραυματισμός 23χρονου στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος: Μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο»
09:09