Ουκρανία: Η Ρωσία συνεχίζει τις επιθέσεις της παρά την κήρυξη πασχαλινής εκεχειρίας
Ανανεώθηκε:
Ουκρανός αξιωματούχος υποστήριξε απόψε (Μεγάλο Σάββατο 19/4) ότι οι ρωσικές δυνάμεις εξακολουθούν να βάλλουν εναντίον ουκρανικών θέσεων, παρά την κήρυξη πασχαλινής εκεχειρίας από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Οι Ρώσοι προσπαθούν να προσποιηθούν ότι είναι "ειρηνευτές" αλλά ήδη αρνήθηκαν την άνευ όρων κατάπαυση του πυρός στις 11 Μαρτίου και τώρα διεξάγουν μια επιχείρηση πληροφόρησης, μιλώντας για εκεχειρία αλλά συνεχίζουν να πυροβολούν ακατάπαυστα» ανέφερε ο Αντρίι Κοβαλένκο, ο επικεφαλής του Κέντρου Καταπολέμης της Παραπληροφόρησης, σε ανάρτησή του στο Telegram.
«Όλα αυτά γίνονται με σκοπό να κατηγορήσουν την Ουκρανία», πρόσθεσε ο Κοβαλένκο, το Κέντρο του οποίου αποτελεί τμήμα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
BBC: Σύγχυση στο στρατιωτικό μέτωπο της Ουκρανίας για την πασχαλινή εκεχειρία του Πούτιν
SPONSORED
Πάτρα: 35χρονος έδωσε στον ανήλικο γιο του όπλο να πυροβολήσει - Ανέβασε το βίντεο στα social
14:15
ΚΟ ΝΔ: Τα καρφιά Άδωνι κατά «εξαφανισμένων» υπουργών, η «πολιτικός» Κοβέσι, τα παράπονα και η απαίτηση Μητσοτάκη
14:14
Αγρυπνίες για τη μνήμη του 5χρονου κοριτσιού αυτοχθόνων που απήχθη και δολοφονήθηκε στην Αυστραλία
14:04
Συνομιλίες ΕΕ – ΗΠΑ για δασμούς: Πρόοδος χωρίς συμφωνία, λέει ο Επίτροπος Εμπορίου
13:57