Καμπανάκι από Τούρκο σεισμολόγο μετά τα 6,2 Ρίχτερ: «Δεν μπορούμε να τον αγνοήσουμε»
Η θάλασσα του Μαρμαρά
AP Photo/Khalil HamraΚαμπανάκι κινδύνου εξέπεμψε ύστερα από τον ισχυρό σεισμό των 6,2 Ρϊχτερ στη θάλασσα του Μαρμαρά ο Τούρκος σεισμολόγος, γεωλόγος και πρώην καθηγητής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, Νατζί Γκιορούρ.
«Αυτός ο σεισμός δεν είναι από αυτούς που μπορούμε να πούμε ότι συνέβη και ότι πέρασε. Η Τουρκία θυμήθηκε για άλλη μια φορά την ατζέντα της που δεν πρέπει να αλλάξει ποτέ. Λέει ότι έρχεται μεγάλος σεισμός. Προειδοποιώ τις αρχές για άλλη μια φορά σχετικά με την Κωνσταντινούπολη. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, δεν υπάρχει άλλος», ανέφερε.
Με τη δήλωση αυτή τονίστηκε για άλλη μια φορά ότι η συσσώρευση ενέργειας στη θάλασσα του Μαρμαρά συνεχίζεται και ότι η γραμμή ρηγμάτων στην περιοχή είναι ενεργή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λέκκας για σεισμό σε Κωνσταντινούπολη: Μικρότερος από αυτόν που περιμέναμε
Μεγάλη αναστάτωση στην Κωνσταντινούπολη από το μπαράζ σεισμών - 6,2 Ρίχτερ ο μεγαλύτερος
Τουρκία: Η στιγμή του σεισμού στην Κωνσταντινούπολη στον αέρα του CNN Turk
Χουλιάρας για σεισμό στην Τουρκία: Καμία ανησυχία για την Ελλάδα - Δεν επηρέασε γειτονικές χώρες
SPONSORED
Κολυδάς: Ποιες «πιθανές πηγές» πρέπει να διερευνηθούν για την οσμή αερίου - «Λύματα ή φυτοπλαγκτόν»
07:52
Άγνωστη η αιτία της οσμής αερίου στην Αττική μετά την ολοκλήρωση των ερευνών – Τι εξετάζεται
07:52
Η οσμή της πόλης και εκτός διαρροών
07:45
ΔΕΗ: Το add-on της σταθερής και πώς επηρεάζει τον ανταγωνισμό στις ευρυζωνικές συνδέσεις
07:39