Κομισιόν: Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για τη συνάντηση Φον ντερ Λάιεν - Τραμπ
Ανανεώθηκε:
Μόλις δυο ημέρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συμφώνησαν να συναντηθούν, κατά τη διάρκεια σύντομης συνομιλίας που είχαν στο περιθώριο της κηδείας του πάπα Φραγκίσκου, η εκπρόσωπος της Κομισιόν, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία πραγματοποίησης της συνάντησης.
«Προς το παρόν, δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία για μια τέτοια συνάντηση» δηλώνει η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πάολα Πινό, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Σύμφωνα με την ίδια, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την «κατάλληλη στιγμή», ενώ όπως είπε υπάρχει ένας αριθμός θεμάτων στο τραπέζι. «Σκεφτόμαστε κυρίως τους δασμούς και γνωρίζετε ότι υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη.
Έτσι, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για μια συζήτηση και μια συμφωνία στο επίπεδο των δύο προέδρων, στο υψηλότερο επίπεδο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συναντηθούμε», δήλωσε η κα Πινό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόστιμο 500 εκατ. ευρώ στην Apple και 200 εκατ. στη Meta από την Κομισιόν - Οι παραβιάσεις
Τσιόδρας σε Κομισιόν: Άμεση προστασία των ανηλίκων από επικίνδυνες διαδικτυακές καμπάνιες
Πυρκαγιά στη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης: Στην κατάσβεση και εναέρια μέσα
20:34
Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρό ανασύρθηκε εξάχρονο παιδί από πισίνα
20:13
Γνωστός Τούρκος stand-up κωμικός συνελήφθη στο αεροδρόμιο για προσβολή του Ισλάμ
20:03
ΗΠΑ: Αποπνικτική ζέστη πλήττει το ανατολικό τμήμα της χώρας
19:54